Over Bas Beckers

Een zelfstandige, breed georiënteerde professional, praktisch ingesteld. Commerciële inslag. Sociaal vaardig op alle niveaus. Gedreven, doelgericht en betrokken. Integer met een groot verantwoordelijkheidsbesef.

Meer dan 21 jaar praktijkervaring, waarvan ruim 7 jaar in zowel verkoop- als inkoopfuncties bij Sara Lee Foods Europe. Meer dan 14 jaar ervaring als adviseur, trainer/coach en interim manager op het gebied van inkoop en verkoop. Samenwerking met onder andere prof. dr. Arjan van Weele (TU/e) en prof. dr. Frank Rozemeijer (UM), en docent van de cursus ‘Inkopen van verpakkingen’ bij het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC). Auteur van verschillende artikelen op het gebied van inkoop- en verkoopverbetering.

Opdrachten voor zowel multinationals als voor het MKB. Onder andere voor Unilever, FrieslandCampina, Mora/Van Geloven, 2Sisters Storteboom, Schiphol Group, DGS Group, Recticel, Sapa, Stork, Heineken, Ahrend en Continental Bakeries.

Gespecialiseerde kennis van met name de food branche.

'Bas Beckers is een zeer gedreven persoonlijkheid en tevens zeer kundig als inkoper in complexe projecten... Voorts is Bas een commerciële en plezierige persoon om in je organisatie te hebben.' - F. Bosch, Directeur Corporate Procurement Schiphol Group.